Regisseur in je nieuwe wereld

Vierentwintig filmers. Vierentwintig vertellers.

Vluchtelingen en Nederlanders maken samen filmportretten.

En tonen hoe mensen de regie terug krijgen over hun leven.

Ze laten een nieuwe wereld open gaan voor elkaar en voor het publiek.

Deze serie Minikronieken gaat over het hervinden van de regie over je leven na een ingrijpende gebeurtenis. In de films vertellen Nederlanders en Nieuwkomers hoe zij, op hun eigen unieke manier, de uitdaging aangaan.

Download het projectplan

Doneren

Algemeen: Minikronieken gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.

 

Donateurs: Iedere donateur ontvangt per e-mail een uitnodiging om plaatsen te reserveren voor de première van dit project.

 

Nieuwsbrief: als sympathisant van Minikronieken ontvang je maximaal 4 x per jaar de nieuwsbrief per e-mail en gebruiken wij je e-mailadres om je incidenteel te kunnen informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Wil je minder of geen e-mail meer ontvangen, dan kun je je op elk moment afmelden voor deze e-mails via de afmeldmogelijkheid in elk bericht dat je ontvangt of via ons contactformulier.

 

Gesponsorde films en andere mogelijkheden: Je kunt Minikronieken ook sponsoren. Lees er meer over op de pagina ‘maatschappelijk sponsor‘.

Laatste berichten

    In deze film, gemaakt in een vorig project, vertelt Raby hoe hij als vluchteling uit Syrië kwam en hier een nieuw leven opbouwde als chemicus en later succesvol ondernemer. Tegenwoordig zet hij zich met zijn internationale ‘baardmannen’ organisatie in voor goede doelen. De film werd gemaakt door zijn buurman.