DE MAKING OF VAN ‘KARAKTER IS BELANGRIJKER DAN GOUD’

Tyron is 23 jaar en komt uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Hij is momenteel bezig met het leren van de Nederlandse taal en helpt bij Het Woolder in Hengelo, waar hij momenteel verblijft. Hij arriveerde drie jaar geleden in Nederland met plannen om zijn passie voor filosofie te volgen en zijn opleiding in dit vakgebied verder te ontwikkelen. Maar door onvoorziene gebeurtenissen kwam deze droom tot een abrupt einde.
Via Minikronieken wil ik de kunst van het vertellen van verhalen leren, door middel van video. En ik zou ook graag de interessante en soms tragische verhalen willen horen van mensen die in moeilijke omstandigheden zijn geweest en hoe ze de sterkte hebben gevonden om de uitdagingen van het leven te overwinnen.

Via Minikronieken wil ik het verhaal vertellen van Jort Bonne, een interessante man met een unieke kijk op het leven, gevormd door bijzondere uitdagingen tijdens het volwassen worden. Ik zou ook graag willen weten hoe Jort moeilijke periodes in zijn leven heeft doorstaan. Misschien kan ik dit toepassen in mijn eigen leven

Masja de Roy