Film op bestelling over een collega of geliefde!

Voor 750 euro (ex BTW) sponsor je een Minikronieken project door een filmportret te laten maken over iemand die jij kiest. Bijvoorbeeld een van je medewerkers, je partner of een ander familielid. Een cursist van het betreffende project zal dan de opdracht krijgen om het levensverhaal van de persoon van jouw keuze te verfilmen. De enige voorwaarde is dat het verhaal van de persoon past binnen het thema van het betreffende project. Bijvoorbeeld:  Regie over je leven na een ingrijpende gebeurtenis.

 

Info: masja@minikronieken.nl | 06-17834418

Meld iemand aan voor de cursus!

Voor 900 euro (ex BTW) reserveer je een cursusplaats, bijvoorbeeld voor een medewerker van je organisatie. Die persoon neemt deel aan het project en maakt ook een Minikroniek. Hij of zij leert filmen, interviewen en monteren en is na de training in staat om zelfstandig films te maken! De enige voorwaarde is dat de persoon voldoet aan de criteria voor deelname aan het betreffende project.

Overige sponsoropties

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

 

  • 250 euro: Vermelding op de website, de facebookpagina en tijdens de première in een project naar keuze.
  • 1500 euro: Hoofdpartner van Minikronieken, u mag zichzelf een jaar lang promoten als partner en dit in al uw communicatie-uitingen vermelden, u krijgt twee Minikronieken over door u aan te wijzen personen*, vermelding op de website, tijdens de première en in alle uitingen vanuit Minikronieken.

 

Info: masja@minikronieken.nl | 06-17834418