Filmcoach worden voor Minikronieken

UPDATE: DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD

Gezocht: een allround documentairemaker in Overijssel, om cursisten te coachen bij de productie van Minikronieken over boerenbedrijven. De filmcoach zorgt dat de cursisten een positieve ervaring en vakkennis opdoen èn dat de film technisch van goede kwaliteit is. Je ureninvestering is circa 45 uren, verdeeld over 3 maanden. Prima in te passen dus tussen je andere producties door.

 

Gevraagd wordt iemand met ruime ervaring en vakopleiding in de productie van documentairefilms, aantoonbaar met een actueel portfolio.

 

Meer info over het project via de buttons in dit artikel.

 

De cursisten zijn mediavormgevers in opleiding, amateurfilmers en amateurfotografen. Ze worden in 7 crews verdeeld. Als filmcoach begeleid je de crews tijdens hun opnames op locatie. De opnamedata worden in overleg met de cursisten gepland en vervolgens onder de filmcoaches verdeeld. Daarnaast coach je 3 van de 7 crews bij hun montage. De coaching-momenten plan je zelf met je crews in.

 

Half juli starten ze met hun productie, de films zijn uiterlijk 10 oktober 2022 gereed.
De cursisten krijgen training in filmen, storytelling, interviewen en monteren op 5 zaterdagen verdeeld over juni, juli en september. Slechts één keer is hierbij je aanwezigheid gevraagd, om kennis te maken met de deelnemers en je voor te stellen.

 

Je wordt betaald volgens gangbaar ZZP uurtarief in het mediavak
Info: Masja de Roy – Minikronieken – 06-17834418

Projectinfo
Cursusinfo
Boerderij Kampereiland IJsseldelta - Bertus Webbink

Masja de Roy