Rahma Muthia, een wereldvrouw

Een korte documentaire over Rahma Muthia, gemaakt door Annemarie Olde Daalhuis, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Thuiskomen

Een korte documentaire over Annabel Kumeling, gemaakt door Willianne van Hemert, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Sandra, what u see is what u get

Een korte documentaire over Sandra Boots, gemaakt door Dette Kemper, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Durf je stappen te zetten

Een korte documentaire over Lieneke Bolhuis, gemaakt door Willy Oomen, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Make it happen – Ga voor goud

Een korte documentaire over Michèle van Beekum en Helma Rijkeboer, gemaakt door Evelyn Althoff, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Gulia Palthe, een eigenzinnige vrouw

Een korte documentaire over Gulia Palthe, gemaakt door Natasja van Vegchel, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Een leven lang juf

Een korte documentaire over Jitty Boswinkel, gemaakt door Asia Oude Nijeweeme, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Stoppen is geen optie

Een korte documentaire over Trudy Vos, gemaakt door Miesche Groot Hendriks, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.

Aandacht voor een ander

Een korte documentaire over Lies Koning, gemaakt door Johana Dupré, deelneemster aan Minikronieken in het kader van Kracht on Tour Twente.