Minikroniek: Laat een ander schitteren in jouw film!

Wil je een film maken over het leven van iemand die jou inspireert?

Bij het Minikronieken project leer je via een serie workshops een film te maken waarin je een ander mens positief en krachtig neerzet. Lijkt het je leuk om een videoportret te maken en wil je leren creatief te werken met nieuwe media? Zo ja, dan is deze cursus echt wat voor jou!

 

Een Minikroniek is een kort levensportret van 5 a 10 minuten. Je leert met eenvoudige middelen, zoals een smartphone, creatief te zijn. Je krijgt les van ervaren documentairemakers die je veel vrijheid laten om je originaliteit en creativiteit maximaal te ontplooien.

 

Je mag zelf de hoofdpersoon van jouw film uitkiezen: dat kan een familielid zijn, een bekende, of iemand die door een partnerorganisatie van Minikronieken is uitgenodigd om haar of zijn bijzondere verhaal te vertellen.

 

Het doel van Minikronieken is, om te laten zien hoe iedereen zijn eigen ups en downs overwint en erin in slaagt om een volwaardig leven te leiden.

 

Wil je weten of er binnenkort een Minikroniek cursus bij jou in de buurt is? Houd dan onze website in de gaten en volg ons op Facebook. Hier worden de data en de cursusinfo bekend gemaakt.

Info voor organisaties

Masja de Roy