Geert van Tol

Al tijdens mijn studie Audiovisueel/Fotografie op de Kunstacademie (HKU, Utrecht) ben ik als fotograaf aan de slag gegaan. Voor tijdschriften deed ik alle soorten fotografie, portretten, reportages, mode, maar ook interieur-, product en bijv. sportfotografie. Maar met mensen werken vind ik toch wel het allerleukst.

Dat kwam erg goed bij pas toen 7 jaar geleden Anja Robertus samen met mij het videoproductiebureau Video2Web opgericht heeft. Ook daar maken we veel verschillende producties, de laatste tijd veel wervingsfilms voor scholen.

Naast het maken van beeld heb ik ook altijd lesgegeven, voor zowel particulieren, bedrijven als kinderen. Het is erg leuk om je opgedane kennis weer door te kunnen geven en het geeft me veel voldoening om te zien hoe mensen enthousiast raken wanneer ze merken ook mooi beeld te kunnen maken. Mijn passie is “met beelden verhalen vertellen”, niet voor niets ook het motto van ons bedrijf.

Website en filmportfolio: video2web.nl/category/videos/

Masja de Roy