Anja Robertus

Met mijn bedrijf Video2Web vertel ik een verhaal in bewegend beeld en geluid. Voor ondernemers en bedrijven maak ik korte films gericht op het internet. Mijn meerwaarde is mijn fotografische kadrering, gevoel voor licht en vermogen een verhaal visueel mooi neer te zetten. Mijn werkzaamheden zijn allround: van acquisitie, pre-productie, filmen, monteren, post productie tot marketing.

Daarnaast ben ik portret- en reportage fotograaf. Dit doe ik zowel op locatie als in de studio. Ik stel mensen voor de lens op hun gemak. Mooi licht, een spannende compositie en de juiste sfeer zijn mijn tools om een pakkend beeld vast te leggen. Ik ben enthousiast, gedreven en veelzijdig.

Ik vind het overdragen van mijn kennis en ervaring erg stimulerend en daarom ben ik naast fotograferen en filmen er ook in gaan lesgeven. Ik breng leerlingen de pure techniek van het fotograferen en filmen bij en stimuleer ze om hun creativiteit te ontwikkelen. Centrale vraag: hoe maak je het beeld in je hoofd zichtbaar voor derden?

Masja de Roy