De making of van ‘Op eigen vleugels’

Onze cursist Shoreh maakt een filmportret over Attie. De 60 jarige Attie heeft een reclamebureau in Hengelo. Reclamebureau De Lijn behoort tot één van de oudste bureau’s in Twente. Attie vindt haar beroep ontzettend spannend door de technieken die voortdurend veranderen en ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt.

 

Shoreh heeft de uitdaging om een filmportret te maken over deze gepassioneerde Attie. Benieuwd naar het eindresultaat? Zet 10 maart alvast in je agenda want dan worden alle Minikronieken vertoond tijdens een feestelijke première in Kulturhus Borne.

Lees het artikel in Hengeloos weekblad

“Mijn naam is Shohreh en ik kom uit Iran. Sinds 3,5 jaar woon ik in Nederland. Ik heb een zoon maar ik woon alleen. In december 2018 word ik alweer 50 jaar! Ik hou van films kijken en nu heb ik de kans om zelf ook een film te maken. Ik leer nu heel veel en dat maakt mij erg gelukkig. Nooit gedacht dat ik een documentaire zou gaan filmen en ik leer ook nog eens de Nederlandse taal. Ik heb veel nieuwe vrienden ontmoet, vooral de docenten en mijn medecursisten.”- Shoreh

Masja de Roy