Malou Micola von Fürstenrecht

Malou Micola von Fürstenrecht

Ik ben een verhalenverteller en doe dat soms met woorden en soms met video. Ik denk dat de waarde in alle vormen van kunst ligt in dat het mensen kan laten voelen en dat doe ik door verhalen te vertellen om zo connecties te vormen. Mijn doel is dan ook om mensen te laten voelen en nadenken en dat is mijn basis in alles dat ik doe.

Na het behalen van mijn MBO Mediavormgever ben ik naar Wales in de UK verhuisd om Creative Writing aan de Universiteit van Aberystwyth te gaan studeren. Ik ben mijn eigen blog gestart en in de literatuur en academia gedoken en deed af en toe wat met video in mijn vrije tijd. Na het behalen van mijn bachelor ben ik een Master of Fine Art in Creative Writing in Schotland, St. Andrews gaan studeren. In deze tijd heb ik aan een fictie boek kunnen werken, les gegeven in creatief schrijven en ook nog mee kunnen werken aan de documentaire Het Sociale Masker in Nederland.

Ik ben nu 25 en woon in Glasgow, Schotland. Naast dat ik schrijf aan mijn fictieve boek houd ik mij op dit moment veel bezig met fotografie en non fictie schrijven. In normale tijden speel ik veel voetbal, tennis en soms rugby.

Mijn visuele portfolio is te vinden op miilru.wordpress.com
Mijn blog is te vinden op malousfigments.com

Masja de Roy